Scenariomodel PO

Disclaimer

Disclaimer

Deze website is het eigendom van het Arbeidsmarktplatform PO. Het scenariomodel is ontwikkeld door Netcompany Nederland BV. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Om het scenariomodel goed te laten aansluiten bij de wensen van de scholen zelf, heeft het arbeidsmarktplatform schoolleiders en schoolbestuurders bij de ontwikkeling betrokken. Ondervindt u problemen op deze site of heeft u vragen of opmerkingen? Laat ons dit dan weten door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Het Arbeidsmarktplatform PO accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op deze website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Auteursrecht

Alle rechten, waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website, blijven te allen tijde voorbehouden aan het Arbeidsmarktplatform PO. Publiceren van data afkomstig van het scenariomodel is alleen toegestaan met gebruik van de bronvermelding. Neem hiervoor contact met ons op.
Privacy en cookies. Lees meer informatie.